tääl taas ollaan. ja bloggailen täst eteenpäin vaatteista ja tyylistä.

Aloitetaas:

Sain kolmetoistavuotiaana innostuksen käyttää scene-cosplay-lolita-tyylisiä vaatteita. Nykyään lolita on jäänyt pois, ja cosplaytakaan en suuremmin käytä, mutta pukeudun edelleen scene-emo-tyyppisiin vaatteisiin.

Hiustyylini on vaihdellut vuosien aikana paljonkin. Nykyään mulla on samanlaiset hiukset kuin tämän kuvan tytöllä (tiedän, nuo näyttävät aika rajuilta, mutta itse rakastan noita.) Pukeudun samaan tyyliin kuin Kiki Kannibal ja Audrey Kitching. Näyttää rajulta, i know, mutta itte tykkään tuostakin.

Viimisen kuukauden aikana oon saanu aika sikana vaatteita. ittellein ei oo kameraa, en voi ottaa, mutta netistä saa aika hyviä kuvia niistä vaatteista (useimmat ovat nettikaupoista.)

Ensinnäkin myönnän että olen rakastunut Blue Banana-nettikauppaan. Sieltä saa ihan edullisesti kaikkee kivaa :D

Eli ensimmäiseksi nämä kengät. Ei ole mitkään jalantappokorot (itte osaan kävellä 20cm koroilla 8D testattu on.)

Ja sitten myös nämä kengät, korkeammilla koroilla. Ihanat<3 hyvät jalassa. Kelpaa kävellä. Korko jtn. 8cm muistaakseni. Tai sit oli enemmän 8DD

Tämä mekko. Ensimmäisten kenkien kanssa aivan ihana. Ei ihan perustyyliäni mutta kiva ja seksikäs :D.

Ja sitten tämä minimekko. Näit ei muistaakseni ollu muuta ko mustina, ois tahtonu pinkin 8D.

Tällaset sukkahousut, menee iha perus housuina, kivat tuon minimekon kaa 8D Joo, shoppailin nettikaupas nii päätin ottaa kaiken irti 8D

Pitkästä aikaa ostin kunnon housut. Aikoihin en ole käyttäny kunnon housuja,pelkkiä hotpantseja/legginsejä/sukkahousuja/ei mitään. Nää ei oo nii scene tyyliset, ei sellast mitä usein käytän,  sopii jonku perus paidan kaa.

Ja sitte tää huppari.

 

Joo, oon miettiny mitkä kuteet laitan niskaa ko meen skoleen, joten esittelen ne sit ny eriksee 8D eli laitan tän hameen (ilman legginsejä tms.) tämmösen paidan ja nää kengät. Hiukset iha normisti laitan.

Joo tällasta tällä erää. Kiitos hei.